Sectoare Healthcare


Fiecare dintre clientii nostri este unic. De aceea, asiguram consultanta in mai multe domenii ale industriei farmaceutice, aplicand strategii si solutii adaptate fiecarui caz.

Medicamente
Softlex poate oferi consultanta in diverse proiecte de Regulatory Affairs pentru industria farmaceutica – de la depunerea de dosare la managementul mai complex al problemelor legate de complianta si activitatile post-inregistrare.
Avem experienta in acest domeniu, va putem oferi cunostintele legate de piata si consultantii care sa va satisfaca necesitatile de Regulatory Affairs.
Suntem la zi cu legislatia curenta, cerintele de regulatory, initiativele din industrie si interpretarea rezultatelor.

Contact

Consumer Healthcare
Trecerea de la un medicament eliberat pe baza de prescriptie medicala la un produs OTC este luata in consideratie din ce in ce mai mult de multi producatori de medicamente. Realizarea unei astfel de treceri necesita cunostinte si experienta practica a reglementarilor OTC. Softlex va poate ajuta atat cu trecerea de la medicamentele eliberate pe baza de prescriptie la OTC-uri sau cu produse dezvoltate pentru piata de OTC-uri. Softlex va poate ajuta atat cu trecerea de la medicamentele eliberate pe baza de prescriptie la OTC-uri sau cu produse dezvoltate pentru piata de OTC -uri.
Oferim management complet al medicamentelor fara prescriptie medicala (OTC).

Contact

Generice
Indiferent daca aveti in portofoliu un medicament generic sau o molecula mai veche care are o utilizare bine determinata, Softlex poate genera toata documentatia de regulatory necesara si o poate trece prin procesul de evaluare si aprobare pentru a va aduce produsul pe piata.
Indiferent ce aplicatie intentionati sa depuneti, procedura fie ea Nationala, de Recunoastere Mutuala, Descentralizata, Centralizata, Generica, Bibliografica sau Hibrida – va putem oferi consultanta strategica pentru a alege solutia cea mai potrivita.

Contact

Suplimente alimentare
Softlex ofera servicii de obtinere a autorizatiei (notificarii) in vederea punerii pe piata a suplimentelor alimentare la Ministerul Sanatatii sau la Institutul de Bioresurse Alimentare.

Contact

Dispozitive medicale
Softlex ofera servicii de consultanta si de inregistrare a dispozitivelor medicale. Consultantii nostri au experienta in toate domeniile acestui sector si isi pot oferi expertiza in inregistrarea dispozitivelor medicale din Clasa I, II sau III.

Contact
Harta site © 2013 Softlex. Toate drepturile rezervate. | Web design: Antographic