Skip to main content Skip to search

Despre noi

Softlex este o companie de consultanță creată în anul 2012, care deține o expertiză puternică pe piața farmaceutică din România, consultanții săi activând în domeniu de peste 18 ani, în mediul corporatist sau ca profesioniști independenți.

Softlex dispune de experiența și expertiza necesare pentru a acorda consultanță specializată în domeniul farmaceutic și, mai ales, dispune de know-how-ul necesar pentru a atinge obiectivele agreate de către clienți, într-un orizont rezonabil de timp.

Putem parcurge fără probleme toate procedurile complexe pe care le presupune autorizarea în vederea introducerii pe piața românească a unor medicamente și produse farmaceutice ori dispozitive medicale, urmând o strategie bine conturată, adaptată cu strictețe fiecărui client.

În funcție de proiect sau de complexitatea nevoilor clientului, putem folosi și resurse externe suplimentare, selectate din partenerii noștri de încredere, ca de exemplu consultanți externi seniori din domeniul farmaceutic cu diferite specializări – cum ar fi Market Access și Corporate Affairs, HTA etc.